Nyår

Idag är det sista dagen på år 2013 och det känns skönt! Finns massa att se fram emot år 2014! Kan räkna upp några saker:

  • Valp-utställning i Sollentuna rackethall den 11 Januari
  • Fira Saras 18-årsdag den 13 Januari
  • Fira MIN födelsedag 14 februari ev på en kryssning
  • FCI EURO SIGHTHOUND SHOW


Har varit ute med hundarna på en morgonpromenad i skogen där vi träffade Ceros bästis Larissa (Schäfer) och en ny kompis som heter Ronja (Schipperke). Nu ska jag försöka få upp min sega bror ur sängen så vi kan äta lunch och ikväll blir det nyårsmys med oxfilé till middag och vid 00.00 ska vi smälla av några raketer! Gott nytt år på er :)
 
 

Love

Vill bara dela med mig av min kärlek till min lilla hund. Hon är 5 månader gammal och helt underbar! Min lilla bebis <3

Myspromenad

Idag gick jag och Inna på promenad upp till stallet. Tänkte att vi skulle gå in i stallet och hälsa på hästarna men dom var ju såklat ute när vi gick in i stallet. Vi gick till hagarna och kollade på hästarna på avstånd istället. Lite läskiga är dom nog för dom är så stora tycker Inna. 




Nu på kvällskvisten har Inna lekt med leksaken hon fick i julklapp och hon älskar verkligen att bita på den så att den piper sådär jobbigt. Efter leken kröp hon in i mitt linne och somnade den lilla knasbollen. 
 
 

Julafton

Min julafton började såklart med att gå ut med hunden. Sedan kom all förberedelse med att fixa julmaten. Dom andra stod för det mesta av fixandet men jag gjorde mimosasalladen, för det är alltid jag som gör den. Vi kikade på tv och hade det trevligt. Julmiddagen åt vi på kvällen och vi blev alla supermätta av all god mat. Efter middagen diskade jag och Danne och sedan var det dags för julklappar.
 
Vi hann dela ut en julklapp till var och en innan "Alla är fotografer" började för vi var ju tvungna att spana in min tv-debut tillsammans med dagishundarna! haha.. 
 


 
Fick massa fina julklappar i alla fall. Jag fick två stycken halsdukar, en mössa, ett smyckesträd, touch vantar, Victorias secret bodysplash, köksknivar i olika färger och pengar. Inna fick en vit gosemink eller vad det nu är.
Hade i alla fall en jätte bra julafton med familjen! 
 
 

Nattligt möte

Just nu är jag påväg för att utföra ett hemligt uppdrag mitt i natta.. heh.. nja.. Är påväg för att möta Sara för att sova på dagis. Så inatt ska vi sova i soffan! Myselimyspys!
Godnatt i förskott.. haha!

Italienarträff i hagaparken

Idag har jag och Inna varit iväg på en italienarträff i hagaparken med 5 andra italienare och 2 kineser (ja, hundar). Lily som var med kommer från samma kennel som Inna men är född i en senare kull. Så himla söt är hon! Tänk att Inna varit en sån liten plutt. Hundarna fick springa lösa och Inna sprang runt som värsta racer greyhounden. Vi traskade runt lite och hundarna var väldigt duktiga allihopa på att hålla sig nära. Måste säga att vinthundsmänniskor är MYCKET trevligare än övrigt hundfolk jag träffat. Ofta fnyser folk åt en pga kennel hunden kommer från osv. Men här känner man sig välkommen med öppna armar. HÄRLIGT!

Juletid

Idag jobbade Sara tillsammans med mig. Hon hade med Morf och jag har ju med Inna. Vi tog med våra små valpar på promenaden så Inna gick med 7 st andra stora och små hundkompisar och Morf gick med massa STORA hundar. Båda var jätte duktiga!




Vi hade också julklappsöppning på dagis! Jag fick massa fina saker av hundägarna och mina kollegor! <3


Scary

Idag kom Sara till dagis för att sen åka hem till mig och se skräckfilm. Gissa vem som nu kollar helt ensam.. buhu!

Jobbdag

Idag var en vanlig dag på jobbet. Hundarna börjar droppa av inför jul så idag hade jag bara 6 hundar vilket är rätt skönt. Aston, Rica och Pontus turades om att bära vantarna åt mig på promenaden. Vi fick julklappar av Deffe, Yessie och Cleo idag också! Så snälla hundägare!
På vägen hem mötte jag Sandra för att g
e henne sina julklappar! Ett låååångt paket med en bazooka i! hahahaha



Nu ska jag fira Danne som fyller 21 år idag! Grattis bror <3

On my way home

Sitter på bussen hem från stan. Har shoppat lite julklappar med min lilla sambo Sara. Har hittat en del grejer nu men har ändå en del kvar. Hoppas på att hinna köpa de sista snart! Nu ska jag hem och SOVA!

Tack och hej :)

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Jag och lilla Inna önskar alla mina bloggläsare en god jul!



Zombie

Idag är jag en liten zombie. Gick och la mig 00.30 och gick upp 04.45 för att åka och jobba (jag öppnade idag).
En rolig grej är att vi fått julklappar från 2 hundägare!


Cross hade med sig massa paket


Nena står för julchokladen

En till rolig sak är att jag ska shoppa julklappar med min sambo Sara idag! jippie! Kommer bli skojs!

Summering av helgen

= Trevlig helg!
Hade planerat en helg hemma med familjen men på nått vis hamnade jag hos min sambo ändå. hahaha! Vi bestämde träff i ängby. Medan jag väntade så fick jag typ en hjärtattack när jag läste att ett viking line fartyg gått på grund. Sandra var på mondaybar kryssning men på ett silja line fartyg som tur var!
Sara och Morf kom och vi gick till ängarna vid ängby i regnet. Hundarna sprang lösa några varv sen frös Inna och ville bara hem igen. Kände väl att jag började frysa med så vi åkte till vällingby där Sara skulle köpa ett rosa band på Åhlens till ett halsband. Vi gick hem till Sara och hundarna åkte ner i badkaret. Inna såg så olycklig ut och stod och pep medan Morf stod med huvudet på hennes rygg som tröst. Rena och fina blev dom iallafall! Vi med då Inna plaskade så hemskt med benen när hon skulle simma några simtag. haha!
Till middag fick vi supergod familjepizza! Mätta la vi oss i sängen och hade förhör på de Sara skulle ha prov på.
När Sandra kom hem gömde jag mig under sängen för att skrämma henne.. det dumma var att hon tände lampan så det inte blev lika läskigt :(
Vi slökollade lite filmer och sen sov vi.





Söndagen skulle jag möta Danne för att kolla mössor och julklappar men det gick inge vidare. Men hittade lite julklappar ändå! Vet nog vad jag ska ge till alla nu utom en.. hmm...

Lucia

Idag var det lucia.. och fredag den 13:de samma dag! Igår sov jag och Sara på dagiset. Vi var påhittiga när vi lagade middag och kokade pasta i en vattenskål och stekte köttbullar i en kastrull. haha!
Imorse öppnade jag på dagis och eftersom det var lucia tänkte jag och Sara att det kunde vara mysigt att bjuda på glögg och pepparkakor. Inte så många som tog då folk är stressade till jobb osv tyvärr. På lunchen tittade Bella in med en hund hon passat i veckan, men hon drog rätt fort igen tråkigt nog..
När jag slutat kom Sara och mötte mig på dagis med Morf och så åkte vi tillsammans hemåt. Trevligt med sällskap av sambon <3

Imorgon ska jag nog börja spana på julklappar.... Men först ska jag sova! Godnatt!




Julklappar

Har verkligen ingen aning vad jag ska ge folk i julklapp. Att fråga vad dom önskar sig känns ju inte roligt heller för då blir det liksom ingen överraskning... aja ska leta vidare! Har lunch nu men är inte hungrig då jag åt en macka nyligen så jag köper mat till stängningen istället :)

Hundmässan dag 2

Dag 2 var minst lika bra som dag 1 om inte bättre med alla underbara vinthundar. Jag och Sara åkte tidigare till mässan då Sandra skulle möta upp Vega och hennes matte med Morf för massa bus (vilket inte blev av). Sara och jag stod och kollade på Irländsk varghund och Italiensk vinthund ett tag och sen gick vi vidare och kollade hundgrejor. Sandra kom när vi satt och åt och typ direkt efter det gick vi och kollade på rasparaden. Denna gång fick vi plats längst fram så man såg jätte bra. Massa fina raser och utklädnader. I alla montrar fick man massa gratisprover! Här är mitt, Saras och Sandras fångster! Vi gick såklart rastorget också! Tyvärr var det nästan inga vinthundar som hade rasmontrar. Så vi gick ofta till varghundarna och klappade dom i deras monter. Ja, efter mässan hämtade vi Inna från hundvakten och åkte hem till Sandra och Sara. Där kollade vi på skräckfilmer och somnade väl strax innan 00.00. Innan de hann Sandra tappa sin dumma iphone i mitt huve :( aj...

Hundmässan dag 1

Idag var jag, Sandra, Sara, Bella och Johan på hundmässan. Vi var där 8.40 och åkte hem runt 16.30. Började med att kolla på Sandra och Saras kompis Anneli som ställde ut sin vita herdehund Bolt. Efter det kollade vi på mittelspitz och lilla Hilding som fick ett very good. Sen så gick vi rastorget och fastnade hos dom irländska varghundarna som var så fiiina! Vi åt lite och sen kollade vi rasparaden. Gick och kollade hundgrejer och sen tog vi en paus innan vi fortsatte kolla hundgrejer. Efter en heldag och början på lite ont i rygg och fötter drog vi hem. Ska snart sova för att orka upp imorgon! Då ska vi spana in alla fina vinthundar och speciellt Italienska vinthundarna <3

På jobbet

Sitter och väntar på att alla vovvarna ska komma så vi kan gå ut på promenad. Idag är Sara här och jobbar eftersom Bella är borta. Vi ska gå i skogen tänkte vi så det blir nog en mysig promenad.
Efter jobbet ska vi till Sandras dagis och hämta Morf och ikväll ska vi förhoppningsvis se en läskig skräckis!

Trött? Nej..

Jag är inte trött alls.. jobbigt.. Dom andra ligger och snarkar så sött medans jag ligger här sömnlös. Ska väl försöka sova nu då.. Godnatt!

Hundvakt

Ja, denna vecka är jag hundvakt till Pontus. Enkelt då Inna älskar honom och han älskar henne, mindre enkelt när man ska åka buss och tunnelbana med en stor svart hund tillsammans med lilla Inna. Igår var det ett tv-team här och filmade mig med dagishundarna. Programet heter Alla är fotografer och kommer att sändas kl 21.30 på julafton. Hundarna filmades tillsammans med mig och Johan Rheborg. Ska bli spännande att se programmet! .Idag sover jag med Sara, Sandra, Pontus, Morf och Inna på dagis! Vi har kollat på skräckfilm och ätit massa gott! På lördag och söndag ska vi på hundmässan! LÄNGTAR!

Hundhelg

Halloj!Denna helg har varit fartfylld måste jag säga. Lördag åkte jag tidigt till Sandra och Sara. Först gick vi in på en dagisgård där vi släppte hundarna så dom kunde leka. Efter det så åt vi lite och sen gick vi mot vällingbyhöjden. På vägen dit såg vi en söt ekorre, precis när den skulle skutta över vägen så blev den överkörd... började nästan gråta när jag såg det.. stackarn :(Väl framme vid vällingbyhöjden mötte vi upp några som Sandra bestämt träff med som har mini aussie valpar som våra hundar fick leka med. Inna frös så om tassarna så hon lekte inte så mycket. Hemma igen åt vi lunch och kollade på film. Sen åkte vi iväg till Åkeshov för att gå på julmarknaden på hundstallet. Vi tänkte att det är nog mysigt och samtidigt miljöträning för valparna. Efter julmarknaden gick vi i massa butiker. 2 djuraffärer, en skobutik och en matbutik. Hemma dog vi i sängen till en film. Sedan gjorde Sara köttfärssås med spagetti och samtidigt bakade Sandra kakor. Kvällen spenderades i soffan där vi kikade på skräckfilmer! mysigt! Idag (söndag) åkte jag och Sara till ängby för att släppa hundarna på ängarna där. Sandra skulle följa med men mådde inge vidare så hon stannade hemma och vilade istället. Nu ska jag sova för jag är trött! Godnatt :)