Sara 18 år

Grattis på födelsedagen bästa Sara! <3

Idag ska vi ut och fira Saras födelsedag! Middag + utgång! Jippie!





Valpträff

Idag har jag och Inna varit på valpträff i hagaparken. Det regnade idag och pga det så backade några ur! Konstigt när det kallas hundväder... nåväl... Vi blev 4 st med valpar. Inna som är 5 månader, Lily och Estelle som är runt 4 mån och Dexter som är 10 veckor. Alla i olika färger vilket var kul att se. Roligt att se hur alla växer och blir större också. Trots regnet hade vi det trevligt med hundarna som busade runt benen på oss. Är otroligt stolt över Inna också som springer lös och vänder så fort hon hör mig ropa. Hon var också duktig vid hund och människor där hon inte sprang fram till dom. Duktig skrutta! Nu är hon trött så vi slappar i sängen till några avsnitt av Atlantis.







Nytt år nya möjligheter

Skönt med ett helt nytt år att se fram emot. Kommer hända massa kul! Bland annat planeras det att åka till Saras och Sandras farmor som bor uppåt tjotahejti i sommar! Kommer bli jätte mysigt om det blir så.

Igår började jag jobba igen och Sara jobbar här med då chefen är ledig. När sista hunden gått igår åkte vi till stan där Hälsofoderbutiken finns och köpte mat till Inna. Har ju gett henne Orijen men hon fiser så hemskt av fodret så nu äter hon Mush Vaisto som är bättre än bäst! Efter det åkte vi till kungsträdgården och åt på McDonalds och Inna fick vara med. Snäll personal. Efter det gick vi och handlade och sen kollade skräckfilm innan vi la oss för att sova.

Helgen blir nog lugn. Har planerat att åka på en italienarträff på lördag i Hagaparken. Men utöver den så ska jag bara vara hemma och umgås med familjen om allt blir som jag tänkt.