A good week

I veckan har det hänt en del skoj. Måndag och tisdag var jag hemma från jobbet för jag var sjuk. Dock kände jag mig lite rastlös på måndagen så jag och Inna mötte upp Bella och Sara och åkte och hälsade på Sandras valp Morf. Inna var super framåt först men efter att hon själv sprungit in i en möbel och blivit super ynklig så ville hon inte leka alls medan Morf kom igång och ville leka. Inna skuttade bara mellan alla famnar och tyckte synd om sig själv som blivit attackerad av den där dumma möbeln (eh... mmmh..). Onsdagen var jag på jobbet och passade Pontus. Jag sov på dagis och min lilla sambo Sara kom såklart och höll mig sällskap. Vi kollade på en as skum film som vi till slut tröttnade på och stängde av för att sova istället. Torsdagen åkte Sara för att ha lektion på skolans hundcenter och jag öppnade dagiset. Rätt vanlig dag, Sara kom efter skolan och efter jobbet gick vi till Ellios och fältöversten för att kika på grejor.Fredagen mötte jag Sara på tunnelbanan i ängby. Hon hade en fin kist-frisyr! hahaha (bara sara som fattar). Vi gick promenad, kom på att vi kunde handla mat på vägen tillbaka så vi gick till prisextra på hemvägen. Sara väntade utanför med 10 hundar medan jag shoppade. Vi grillade goda hamburgare och hade det så trevligt. Alltid lika roligt att umgås med Sara. Synd bara att Bella är sjukskriven och Sandra inte jobbar hos oss... men men man kan väl inte få allt...

Pappa 60 år

I fredags fyllde pappa 60 år. Detta firades med tårta (medans jag var på jobbet så jag missade det.. buhu..). Danne hämtade mig i brommaplan så det skulle gå fortare för mig att komma hem. Hemma blev det förrätt i form av en räkbakelse som var så god. Varmrätt var plankstek, yum! Och efterrätt blev cheesecake med smak av pepparkakor och apelsin, supermums! Pappa fick en del kläder i present då han önskat sig det. Pappa verkar nöjd med sin födelsedag!




Förkyld

Har gått och blivit jätte förkyld.. Är väl inte så ovanligt den här årstiden men sjukt drygt när man har massa saker planerade.
Idag tillexempel skulle jag och Inna åka och leka med Bostonterriern Evy. Men jag är så krasslig att jag knappt vill lämna sängen. Så lekdejten är flyttad till nästa helg istället.



Dött?

Nej, jag har inte dött. Jag har bara varit världens sämsta på att komma ihåg att blogga. Dom senaste 2 veckorna har jag och Sara typ levt som sambos! haha. Mycket trevligt ändå. Vi har sovit på jobbet och Sandra och Bella har varit med några gånger också. Vi har haft hundar som sällskap också då alla vi varit hundvakter osv. Så vi har haft Inna, Pontus, Rica, Elliot, Melvin, Nikki och Laban som vakthundar. Som vanligt kollade vi på massa skräckfilmer. Dock var dom flesta dåliga tyvärr :( Men vi har flummat och haft super mysigt ändå!
Elliot och Inna

Pontus, Inna och Rica


Laban


Shoppade för mycket för att kunna bära det så vi lånade en vagn!



Sara på promenad