Inna shoppar

Idag kom mina brorsor förbi för att gosa med Inna och hjälpa mig att slänga lite kartonger.  Dom frågade om jag skulle hänga med så jag och Inna åkte med och sprang in på bromma zoo.  Där köpte vi en valp-sele, en korg,  klosax och kissborttagningsmedel.  Nu segar vi oss i sängen och väntar på att Sorosh ska komma hit. 
 
Inna i sin nya korg
 

Inna är hemma

Igår var jag och hämtade Inna i Göteborg. Först var hon väldigt pipig och orolig men lugnade sig studvis och sov. I Stockholms central mötte jag Sara, Bella och Sandra som ville se lilla Inna. Hon är så duktig och fixade resan så bra ändå! Inatt sov hon tätt intill under täcket

Mot Göteborg!

Nu sitter jag på tåget. Så nu börjar resan mot Göteborg! Spännande då jag aldrig varit där tidigare. Längtar efter att få träffa min lilla valpis!

Tidigt...


Usch va tidigt, men de är det värt när man ska hämta världens finaste valp! Gick upp kl 5.00 och klockan ringde inte ens.. tur att pojkvännen smsade strax efter 5 för annars hade jag legat kvar tills min "gå till bussen" klocka ringt. Aja.. nu sitter jag i alla fall på bussen, så taggad! Har packat ner matsäck till tågresan också så det här blir nog super duper bra!

Glow in the dark

Läste för ett tag sen om en tjej som hade problem att hitta lysande halsband till sin chihuahua att ha på kvällspromenaderna. Såg då en tjej som tipsade om glowsticks som man brukar använda på fester och sånt som armband. Hon brukade ta såna och sätta runt halsen på sina småhundar och så såg hon vart dom skuttade runt på kvällen. 
Jag har massor av glowsticks hemma sen förut så det passar ju perfekt att hänga runt halsen på Inna sen!

Lysande ju ;)

SNART!

Imorgon är dagen med stooort D. Ska hämta hem min lilla Inna! 
Har förberett lite hemma med saker till henne men är lååångt ifrån klar med allt, vill tillexempel ha en sele, men det är så svårt att veta vilken storlek hon ska ha så jag får ta med henne till en butik sen och prova ut istället. Regntäcke måste också införskaffas, men det är samma sak där att man måste prova ut rätt storlek..
Här är lite av grejerna jag skaffat till henne än så länge: 
 

Lördagen på loppis

Loppisen var sådär. Vi hade förväntat oss mycket folk och mycket saker att köpa men nej, det var typ 4 bord och inget folk typ.. Och det fanns inget som skulle passat min lilla valp tyvärr. Däremot hittade Sandra ett neon grönt halsband och en bok om klicker + en klicker på köpet och Bella köpte en långlina och ett nithalsband. Vi gick nått varv och kollade och åkte sen och åt pizza, eller dom åt pizza jag åt jag kebab. Mums!

Hundloppis

Just nu är jag på väg för att möta upp Sandra och Bella för att åka till en hundloppis i Nacka. Tyckte det nämndes nått om agility tävling också så vi får se vad som händer där idag och om man hittar nått fint på loppisen. Kommer väl lägga upp lite bilder från dagen senare.

Gummistövlar

Mina gamla gummistövlar har gjort sitt och åkte i sopen här om dagen och jag ska äntligen få köpa mina fina stövlar som jag har spanat in ett bra tag! 
Så här ser dom ut och när lönen kommit in så ska dom bli mina!  Är ju otroligt praktiskt att skutta ner i ett par stövlar när man ska ut med hunden. 

Min valp

På måndag hämtar jag min valp!  Ni kan inte ana hur mycket jag längtat!  Kändes som tiden stod still för ett par veckor sen men nu sa det bara BAAAM och jag ska snart få åka och hämta min sötnos!  

Kan berätta för er som inte hört talas om min valp att hon är en Italiensk vinthund.  Hon ska heta Inna men i stamtavlan heter hon Heesa Meesas Taz Fawn Saga. Hon föddes den 26 Juli 2013 klockan 10.25 och vägde då 170g. Hon isabellfärgad med lite vitt på tassar och bröst. Med Inna kommer jag hitta på massa kul men största intresset är utställning så vi får se vad hon tycker om det!  Snart flyttar hon hem och jag är så grymt taggad! 

Sjuk

Det suger verkligen att vara sjuk, finns inget att göra.. Hostar gör jag också, otroligt jobbigt att det känns som man ska hosta lungorna ur sig. Får ta mig en hutt med hostmedicin så kanske det blir bättre *hoppas hoppas*. Jag ska i alla fall gå ut en sväng med hundarna snart vilket är mysigt. Sen ska jag nog ta mig en kopp te och en macka och gosa ner mig i sängen till nån film. 

Hej!

Här kommer jag skriva om allt som händer i min vardag!